понеделник, 16 март 2009 г.

Борба с целулита в Clinic Варна с LPG антицелулитни масажи

Clinic Варна - Естетична дерматология

Целулит. Появата му започва тогава, когато токсините, които се задържат в ващето тялото, не се изхвърлят напълно вследствие затруднения поток на лимфата. Стените на кръвоносните съдове пропускат течностите, които след това се задържат между мастните клетки, създават се допълнителни отоци и удебеления.
Допълнителна информация за Aнтицелулитните Масажи с LPG


LPG успешно се прилага при:
Преди и след мускулно натоварване
Травми, разтеглени мускули и сухожилия
Отпусната кожа на лицето
Възстановяване след раждане

неделя, 15 март 2009 г.

Вече не само ме дразни, а съм бесен!


Наскоро писах една статия за това, какво ме дразни. И за съжаление всеки ден ми се случват неща, които продължават да ме дразнят, а на всичкото отгоре, започвам да се вбесявам, поради безпомощността си към безхаберието на Община ВАРНА и по специално към кмета на Варна. Този наш кмет, който сигурен съм е редно да е информиран за беззаконието и вандализма, който не нарушавани от няколко години властват в квартала ни. Живея в квартал Левски и от години гледам как наличието на едно заведение, (няма да споменавам името му, за да не го рекламирам) превърна градинките и алеите пред блок 1 на ул. "Петър Райчев" в автомобилен паркинг със всички вредни последствия от това. Няма да говоря за това, как от сутринта шумът и гадната миризма на отработени газове могат да вгорчат всяко блажено събуждане. Ще говоря за нашите деца. Ще говоря за това, как майки с детски колички правят отчаяни опити да продължат да разхождат децата си по вече разкаляните, неугледни и заети с МПС'та алейки, докато от тревните площи изкачат коли и камиони , които преди това са били паркирани прилежно върху същите тези тревни площи, грижливо поддържани от “Паркове и Градини” (за поддръжката не съм сигурен, но за всичко друго съм). Така разходката започва да се превръща в сървайвър. Наглостта на тъпите селски парчета, които паркират в градинката, стига до там , че подсвирват нервно на майките с детските колички, докато са на самата алея. Алоо, селянчета със скъпи и не до там скъпи коли - там, където сте паркирали не е паркинг. Предполагам, ограничените ви закърнели мозъченца не са възприели наличието на дървета, тревни площи, дори паметник за части от паркинг нали? НЕ ПАРКИРАЙТЕ ТАМ, КОМПЛЕКСИРАНИ ТЪПИ СЕЛСКИ ГОВЕДА !!!!

А сега, нещо към хората, които са избрани от нас гражданите на град Варна да се грижат за града ни. Хей, ОБЩИНАРИ, ИЗЛЕЗТЕ ОТ ТЕЗИ ВАШИ КАНЦЕЛАРИИ И СЕ РАЗХОДЕТЕ ИЗ ВАРНА. ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СА СКРИТИ, ТЕ СЕ ВИЖДАТ! И МОЛЯ ВИ, ГИ ОТСТРАНЕТЕ ИЛИ ТРЯБВА ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ДА ВИ ПОСЕЩАВАТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ЕКИПИ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, БТВ, СКАТ ТВ И Т.Н? РАЗМЪРДАЙТЕ СИ ИЗТРЪПНАЛИТЕ ОТ СЕДЕНЕ ЗАДНИЦИ И СИ СВЪРШЕТЕ РАБОТАТА. НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ВЪПРОСНОТО ЗАВЕДЕНИЕ, ЗАРАДИ КОЕТО ГРАДИНКАТА СЕ ПРЕВЪРНА В ПАРКИНГ НЕ Е НА НЯКОИ ОТ ВАС. В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ЦЯЛОТО ТОВА БЕЗХАБЕРИЕ, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ГОДИНИ НАРЕД БИ ИМАЛО СВОЕТО ОБЯСНЕНИЕ! Ето разгледайте внимателно за какво става въпрос!!!! Няма да спра да пиша за това (не само тук ), докато не видя този проблем отстранен!!!



В един "тих" и "спокоен" неделен ден, когато на "паркинга" места се намират лесно! Лятно време тук малки деца карат велосипеди и играят, а майки с колички разхождат бебетата си!


Следите от гуми ясно показват къде е бил паркиран автомобила! Това е една от малкото останали полянки за разходка в района - да изброявам ли причините?...


- Строежи - безразборно разхвърляни в квартала, без проекта им да включва детска площадка или полянка, или какъвто и да бил друг вариант за отмора в иначе така претъпканият ни и задръстен град от строежи и коли;



- Новообразувани паркинги върху тревни площи - то закон за тая работа има, ама кой ти го чете?


- Неподдържаните и разрушени стари детски площадки превърнали се в джунгла от бурени и храсти - и не, не от вандалски прояви - мисля, че 30 годишна пързалка, люлки и пейки говорят достатъчно за сигурността и безопасността която предлагат!


- Безотговорността, арогантността и не ниската, а ЛИПСАТА на КУЛТУРА в голяма част от БЪЛГАРИТЕ!